XIV Trobada BTT de l'Alcúdia
  Diumenge 19 d’abril va tindre lloc la XIV Trobada de Bicicletes Tot Terreny de l’Alcúdia, organitzada per la penya ciclista el Cuc, a la qual vora 250 inscrits van fer 55 km en un recorregut ple de reptes per als amants de la bicicleta de muntanya.
Es tractava d’un recorregut molt tècnic i amb una ascensió acumulada de vora 750 metres. L'eixida va ser a les nou del matí des del monument de la Sènia, en l’Avinguda Antoni Almela. A penes dues hores i vint minuts més tard ja entrava en meta el primer corredor, José Arce Quilis, de VFERRERBIKES, guanyador per segon any consecutiu, seguit de Juanjo Femenia, de Portal de la Marina - Xabias Bike, i Alfredo Fita , de Radical Bike Ontinyent, en tercera posició.
Com que es tractava d’una Marxa popular de caràcter lliure i no competitiu, a la trobada es van inscriure molts aficionats a la bicicleta de muntanya pertanyents a Clubs reconeguts i amb un entrenament intensiu, però també molts independents que simplement volien gaudir de la Marxa i posar-se a prova a si mateixos. Per a molts arribar a la meta ja era tot un repte, i per això ho feien amb alegria dues hores i mitja després dels primers.