Conclusions del V.A.R. provat en el COTIF 2018
 
 
             
   
E
S
P
O
R
T
S
   
           
       
Organitzada per l'Ajuntament de l'Alcúdia i pel COTIF, s'ha celebrat una roda de premsa en la qual el màxim representant dels àrbitres del futbol espanyol, Carlos Velasco Carballo, ha fet una anàlisi de la utilització del Vídeoarbitratge en els tornejos sub-20 i femení de la 35a edició del COTIF.

En l'acte han intervingut també el regidor d'Esports, Paco Martínez, i el president del COTIF, Eliseu Gómez, així com nombrosos periodistes de diversos mitjans que han interrogat al President de la Comissió Tècnica d'Àrbitres de la Reial Federació Espanyola de Futbol sobre tot allò que han considerat oportú.

Velasco Carballo ha donat, en primer lloc, les gràcies a l'Alcúdia per la magnífica acollida que estan tenint els 20 millors àrbitres d'Espanya i per la bona organització de la present edició del Cotif. I, a continuació, ha fet una detallada i clara exposició de què és el VAR i de quin són els supòsits de la seva utilització. Finalment, Velasco s'ha compromès a seguir col.laborant amb el nostre poble i amb el Cotif en el futur.