Comiat de les associacions de l’Alcúdia
a l’Alcalde Robert Martínez
   Diferents associacions i entitats de l’Alcúdia han organitzat un homenatge per acomiadar-se de qui ha sigut l’Alcalde de l’Alcúdia durant els últims 8 anys, en agraïment a la seua dedicació al poble i al seu recolzament al moviment associatiu de l’Alcúdia.
El homenatge va començar quan la Colla la Rosca va tocar una cançó mentre es desplegava una pancarta amb la foto de Robert Martínez i la fórmula Nosal3xR (Nosaltres per Robert), gràcies alcalde.
Tot seguit, van ser els Tornejants els qui li dedicaren un ball a l’alcalde. L’homenatge va continuar amb el ball dels Negrets de l’Alcúdia i del Bolero i Grup de Dansa que interpretaren la Jota de l’Alcúdia.
Seguidament, el fins ara regidor de Cultura, Josep Lluís Millo, va prendre la paraula i junt amb els regidors de l’equip de govern van llegir el poema d’Estellés “Assumiràs la veu d’un poble”.
En acabar la lectura, el Bolero de l’Alcúdia i el Grup de Dansa, acompanyats per la Filharmònica Alcudiana, van ballar el Bolero de l’Alcúdia i just després, en sonar la muixeranga, els Negrets van alçar les dues torres.
Este xicotet homenatge a l'alcalde dels darrers 8 anys va acabar amb l'Andami de Foc que havien preparat els Dimonis Enroscats de l’Alcúdia.
Acabat l’homenatge de les associacions locals de l’Alcúdia, l’alcalde Robert Martínez va voler dirigir unes paraules d’agraïment a tots els allí congregats i, després de donar les gràcies per la sorpresa que li havien preparat, va expressar molt emocionat la gran satisfacció que havia suposat per a ell haver sigut l’alcalde de l’Alcúdia, l’alcalde de totes les alcudianes i alcudians durant dos legislatures. 
 
   
S
O
S
I
E
T
A
T