XXVIII Volta a Peu de l’Alcúdia
   El passat dissabte 2 de maig tingué lloc la XXVIII Volta a Peu de l’Alcúdia, inclosa dins del Circuit Ribera del Xúquer. En esta participaren al voltant d’un miler de corredors de tot arreu, sobretot de la província de València.

La Prova Absoluta, la gran protagonista, s’inicià a les 7 de la vesprada a l’Avinguda Antoni Almela. Amb un total de 10 kilòmetres, que transcorregueren per circuit semi urbà, el Senior José Luís Almiñana Fuertes aconseguí el primer lloc, seguit per Jesús Descals Esteban del C. A. L’Alcúdia i Javier Mozos Martín, també del C.A. L’Alcúdia. Les guanyadores de la categoria Senior Femenina foren Carmen Martínez Ferragud del Caixa Rural Algemesí, seguida de Cristina Chorro Richard del C.A. L’Alcúdia i en tercera posició Mª José Vidal García, que es va presentar de forma independent.

Les categories inferiors també tingueren protagonisme al llarg de la vesprada. A la categoria de Benjamins, nascuts entre 2005 i 2006, es recorregué un total de 1000 metres donant com a guanyadors a Adrià Moscardó Muñoz del C. A. La Rabosa i Alícia Gonzàlez Cebrian de Els Caragolets València a les categories masculina i femenina respectivament. Els alevins, nascuts entre 2003 i 2004, recorregueren la mateixa distancia sent Vanessa Castello Bonilla del Tragaleguas.org la guanyadora femenina i Toni López López del C.A. La Rabosa el guanyador masculí.

Per la seua part les categories d’Infantil, nascuts entre 2001 i 2002, i Cadets, nascuts entre 1997 i 2000, recorregueren 2000 metres. Lorena Perales Molla del C.A. Canals i Sergio Paris Sanchez de The Kenyan Urban Way foren, respectivament, la guanyadora i el guanyador de la categoría Infantil. Quant als Cadets trobem a Josep Garcia Suey del C.A. Els Coixos de Carlet i la local Aina Álvarez Ruiz del C.A. L’Alcúdia com a triomfadors.
 
   

E
S
P
O
R
T
S