Festes Majors 2015
  Entrà de la Mare de Déu de l’Oreto.
Tradicional Entrà de la Mare de Déu de l’Oreto, amb la participació dels cabuts i gegants, comparses de Pastorets, Els Negrets, tabaleters i dolçainers, Carxofa, Els Tornejants i Dansadors, Arquets, Grups de Dansa, a més dels personatges del Pregoner:
Joaquín Porta Torró, Pelegrí de Montagut: Sergio García Martínez, i Maria: Alba Porta Millo. Els xiquets que portaran les banderoles en l’Entrà són: Eduard Pérez Murillo, Jaume Martínez Calatayud, Enrique Arnandis Escrivà i Juan José García Guerrero. Tots ells alumnes del col·legi Sant Andreu. Quan arribe la Mare de Déu a la plaça del País Valencià tindrà lloc l’Acte de Donació de la Imatge de la Verge al poble, amb els tradicionals parlaments escrits el 1955 per Innocenci Signes que aquest any celebren el seu 60 aniversari. A continuació, la Mare de Déu serà traslladada a l’Església per l’alcalde de l’Alcúdia i el rector de la parròquia.
Una vegada recitats els parlaments a la plaça, els balls, encapçalats per les banderoles, acompanyaran la Mare de Déu a l’església. L’Entrà conclourà amb el cant dels Gojos a la Mare de Déu dins del temple.
 
 
S
O
S
I
E
T
A
T